Uuring: pooled koduomanikest jätaks külalised parema meelega ukse taha

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Selgub, et suur osa koduomanikest jätaks oma külalised häbist ukse taha. Kas sina oled üks neist?

Inglismaal läbiviidud uuringu eesmärgiks oli välja selgitada inimeste suurimad kompleksid seoses oma koduse majapidamisega. Uuringu järgi valmistab inimestele enim häbitunnet nende kodudes valitsev korralagedus ja mustus. Koguni 47 protsenti uuringust osalejatest jätaks ootamatud külalised häbitundest ukse taha, vahendab idealhome.co.uk.

53,3 protsenti koduomanikest märkis oma kõige suuremaks murelapseks vannitoatarbed, mis teinekord mööda tuba kaootiliselt laiali on. Samuti ei ole koduomanikud rahul oma esiku ning organiseerimata jalanõudega - vedelevad jalavarjud märkis koguni 42,5 protsenti koduomanikest oma suurimaks häbiplekiks.

Ka segipaisatud lastetuba on midagi, mille osas koduomanikud oma silmad häbist maha pööravad. 34,4 protsendil koduomanikest tuleb nimelt igapäevaselt rinda pista maasvedelevate laste mänguasjadega. Elutubade puhul häbenetakse aga kõige enam siin-seal vedelevaid vanu ajalehti-ajakirju, mille märkis oma häbiasjaks koguni 32,6 protsenti koduomanikest. Magamistoa suurimaks piinlikkuseallikaks on aga koduomanike sõnul maasvedelevad mustad riided - selle patu võttis omaks koguni 30,9 protsenti koduomanikest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles