Menukast telesarjast tuntud maja ostnud paar läheb müüja vastu kohtusse

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Menukast telesarjast tuntud maja ostnud abielupaar on otsustanud eelmise omaniku vastu kohtusse minna, sest sarja fännid piiravad maja ööpäevaringselt.

Sarjast «American Horror Story» tuntud maja on nende omanike jaoks ka päris elus õudusunenäoks muutunud, vahendab portaal House Beautiful. Abielupaar Ernst von Schwarz ja Angela Oakenfold ei saa teleekraanilt tuntud majas hetkeksi rahu, sest sarja andunud fännid piiravad seda pidevalt.

Maja ees fotode tegemine on fännide tegevusest leebeim ja ohutum. Lisaks sellele on korduvalt sisse visatud maja aknaid, samuti on üritatud mitmel korral majja sisse tungida.

Abielupaar on palganud advokaadi ja otsustanud maja müünud maakleri ja eelmise omaniku vastu kohtusse minna, sest paari hinnangul varjati nende eest olulisi kinnisvaraga seotud andmeid: neile ei öeldud, et maja tuntuse tõttu ei lase sarja fännid hetkekski hinge tõmmata.

Maja soetas paar aastal 2015 tervelt 3,2 miljoni dollari eest. Müüa paar seda esialgu ei kavatse, küll aga soovivad nad omavalitsuselt saada toetust oma plaanile majale tavapärasest kõrgem piirdeaed ümber ehitada.

Oakenfold räägib, et inimesed on täiesti jaburaks läinud: kord aidanud prügiauto juht paaril tüdrukul nende aeda sisse pääseda. Naine avastas sissetungijad alles siis, kui nood tema vannitoa akna taga kõõlusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles