Harukordne võimalus: sõiduauto hinnaga saab endale napsata terve linna

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhiivifoto Lucini linna elanikest.
Arhiivifoto Lucini linna elanikest. Foto: realtor.com

Ameerikas Utah osariigis müügile tulnud väikelinna soetamiseks ei ole ilmatuma suurt rikkust tarviski.

Kummituslinnadest tulvil Utah osariigis ootab kinnisvarahuvilisi üks õige magus pakkumine. 18 500-dollarilise ehk veidi enam kui 16 245-eurose investeeringu eest saab endale skoorida 1936. aastast tühjalt seisnud Lucini-nimelise väikelinna.

Lucini linnake on oma 40 aakrise pindalaga oluliselt soodsam väljaminek kui mõne sõiduauto või koguni korteri soetamine. Austamata väikelinn asub kolmetunnise autosõidu kaugusel Salt Lake Cityst ning sobib kui rusikas silmaauku inimestele, kes on suuremast linnakärast tüdinud, vahendab realtor.com. Linnas ootavad uut omanikku vaikus, privaatsus, mõned vanad raudteerööpad ning üks ajahambast puretud telefonikabiin lisaks.

Kummituslinnaks tituleeritud Lucin oli omal ajal nimelt raudteetööliste elupaigaks. Pika ajalooga linnakeses peatusid mööduvad auruvedurid, et oma veepaake täiendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles