Fotod: uus vannitoa sisustusdetail tekitab internetis suurt elevust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Sisustuspood Urban Outfitters on toonud turule prill-laua, mis on saanud väga kahetisi hinnanguid: paljudele meeldib see väga, teised peavad disaini väga eemaletõukavaks.

Tegemist on poolläbipaistva lauaga, mis peaks olema kullasädelusega kaunistatud, vahendab Apartment Therapy. Portaal soovitab seda väga: tegemist on lihtsa lahendusega vannitoale värskema ilme andmiseks

Suur prill-laud maksab umbkaudu 80, väiksem umbkaudu 70 eurot. Täpsemad mõõtmed on leitavad tootja kodulehel.

Foto: Urban Outfitters

Kuid inimeste hinnangud kummalise disainiga tootele jagunevad kaheks. Leidub neid, kes peavad sädelevat prill-lauda millekski, mis just nende vannitoast puudu, kui ka neid, kes on märksa kriitilisemad.

«Glamuurist on asi kaugel,» ütleb üks. «See näeb välja nagu kellelgi oleks kõhuprobleemid,» lisab teine. Paljud nõustuvad, et prill-laud näeb tõesti lihtsalt räpane välja, sädelusefekt tuleb ilmsiks alles nii lähedasel vaatlusel, kui lähedalt üht prill-lauda õigupoolest vaatlema ei peaks. 

«Hea toode puhastusvahendite reklaami «enne» pildiks,» lisab kolmas teravkeel.

Neid, kes disaini ilusaks peavad, on väga vähe. Vaid mõni üksik söendab öelda, et tema vannituppa selline asi tõesti passiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles