Mudilane tõmbas äsja uuenduskuuri läbinud elutoale viie minutiga kriipsu peale

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Viieks minutiks üksinda jäetud poisiklutt tõmbas ema renoveerimistöödele loetud minutitega vee peale.

Kolmeaastase poisikluti üksinda jätnud 25-aastane Faye Comber on oma esimesed vitsad lapsevanemana kätte saanud. Uuenduskuuri läbinud elutoale suutis naise poeg Olly vaid viie minutiga kriipsu peale tõmmata.

Magamistuppa riideid vahetama läinud Comber aimas kohemaid midagi halba. Muidu häälekast poisijõmmist polnud kummalisel kombel ei kippu ega kõppu kuulda ning pereema otsustas asja kaema minna. Elutuppa jõudes leidis naine aga eest valge värvikihiga kaetud seinad, vaiba ning diivani lisaks, vahendab thesun.co.uk.

«Ma olin sõnatu. Ta ei pidurdunud vaid värvipoti avamisega, vaid sodis lisaks ka kõik seinad ning sõitis oma rattaga värviloigust läbi,» rääkis pereema. 

Seiklushimuline Olly oli loetud minutitega tekitanud 1360 euro ulatuses kahju. Elutoa remondiks kulus pereemal aga veidi vähem kui 4000 eurot. Comberi õnneks ja suureks lohutuseks korvas kodukindlustus valdava osa poisikluti tekitatud kahjudest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles