Majaomanik üritas 700 euroga elamiskõlbmatut kõrvalhoonet üürile anda

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

Majaomanik üritas üürile anda oma aia tagaosas asuvat tööriistakuuri, mis pole aastaringseks elamiseks kindlasti sobilik. Pakutava pinna eest küsis ta ebamõistlikult kõrget hinda.

Stuudiokorteri sildi all üüriturule pandud maja näol on tegemist Londoni majaomaniku kõrvalhoonega, milles tavaliselt hoitakse aiatööriistu ja muud taolist, vahendab Metro. 

Majal puudub igasugune soojustus, kütteks on üskikud elektriradiaatorid ja siseviimistlus sisuliselt puudub. Selle kõige eest soovis majaomanik saada 700 eurot kuus. 

Kuulutust näinud inimesed hakkasid seda aga veebis nii hoogsalt naeruvääristama, et hõlptulu lootnud majaomanik on tänaseks päevaks kuulutuse maha võtnud. 

Siin-seal ringleb veebis siiski fotosid ja videoklippe, kust on näha, et tegemist on tavalise tööriistakuuri, mitte ühetoalise stuudiokorteriga, nagu kuulutuses seisis. 

Kööginurka asendas kuuris kapp, millel kahe pliidirauaga lauapliit. Niiöelda magamistuba on ehitatud katusealusesse, kuhu pääseb tavalist redelit mööda. Pesumasinat kuuris ei ole, pesemisvõimalus ja tulaettruum on siiski olemas, kuigi valamut seal pole. 

Portaal Spotahome, kus kuuri üürile pakuti, on võtnud selge seisukoha ja öelnud, et selle pakkumise kuulutust nad oma portaalis enam avaldada ei luba, sest selline elamispind ei vasta nende standarditele. 

Vast aga kõige hullem asja juures on see, et ülemaailmselt üha kerkivate üürihindade juures ei olegi see summa säärase korraliku kütteta kuuri eest enam eriline ulme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles