Fotod: Tallinnas on müüa väga ebaharilikku ajaloolisse majja ehitatud kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinnas pakutakse müügiks eelmise sajandi algupoolel saunamajaks ehitatud majas asuv korter. 

Tegemist on legendaarse Valdeku tänava saunaga, mille projekteeris Nõmme linnaarhitekti ametit pidanud Robert Natus. Seda 1930. aastal valminud maja peetakse üheks tema parimaks funkstiili näiteks. Hoone rekonstrueeriti põhjalikult aastal 2006. 

Foto: city24.ee

Korter, mida majas müügiks pakutakse, on valminud koostöös sisearhitekt Mari Kogeriga. Avatud köök koos elutoaga moodustavad avara koosluse, kus pere ja sõpradega mõnusalt koos aega veeta. Köök on varustatud kvaliteetse tehnikaga.

Foto: city24.ee

Suureks lisaväärtuseks on avar 35-ruutmeetrine katuseterass, kus on piisavalt ruumi nii grillipeoks kui ka lihtsalt ilusa ilma nautimiseks. Korteris on ka eksklusiivsed katuseaknad, milledest tulev pehme naturaalne valgus muudab sisemiljöö eriti nauditavaks.

Foto: city24.ee

Hetkel on korteris kaks magamistuba, kuid suurema magamistoa saab soovi korral hõlpsasti kas kergseina lisamise või mööbliga kaheks jagada. Tumedas toonis laudpõrand katab kogu korterit. Vannitoa ja WC eksklusiivne sisekujundus on samuti pärit Mari Kogeri sulest.

Foto: city24.ee

Tänu asukohale ajaloolisel süda-Nõmmel on käe-jala juures nii legendaarne Nõmme turg, keskus, kui ka raudteejaam. Nõmme tervise ja spordikeskus asub 50 meetrit kaugusel ja Nõmme-Harku terviseradade alguspunkt jääb 15-20 minutilise jalutuskäigu kaugusele. 

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles