Vene miljardär ehitab üht aegade suurimat erilahendustega linnakodu (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roman Abramovitš
Roman Abramovitš Foto: Toby Melville / Reuters / Scanpix

Vene miljardär Roman Abramovitš ehitab New Yorki üht aegade suurimat linnakodu, mis kerkib kolmest omavahel ühendatud kortermajast on erilahendustest tulvil.

Kolmest ajaloolisest majast kokku ehitatud kodus on pinda ligikaudu 3000 ruutmeetrit, vahendab New York Post. Valmiv kodu saab seega olema suurim Manhattanil.

Abramovitš, üks Putini parimaid sõpru, alustas megakodu plaaniga 2014. aastal ja on pidanud maha mitmeid vaidlusi linnavalitsusega, kes pole kõigist tema plaanidest just vaimustuses olnud.

Renoveerimis- ja ümberehitustööd peaksid kuulu järgi maksma minema umbkaudu 100 miljonit dollarit. Kinnisvara enda eest käis Abramovitš välja 90 miljonit.

Kuuekorruselises kodus saab olema 12 vannituba, sise- ja välibassein, kunstigaleriina toimiv aatrium, skulptuuride eksponeerimiseks disainitud aed ja kaks lifti. Kinnistut hakkab piirama kuulikindel klaas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles