Uuring: suur hulk perenaisi vaikib oma sisustusostude tegeliku summa maha

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglismaal tehtud uuring paljastab nii mõndagi huvitavat koduomanike ostuharjumuste ning nendega kaasaskäivate pisivalede kohta.

Peaaegu kõik meist räägivad teinekord udujuttu, Inglismaa veebipoe uuring vaid kinnitab seda. Paarisuhete aluseks olev ausus ei pruugi nimelt majapidamisellu kanduda.

Koduomanike seas tehtud küsitlusest selgub, et 54 protsenti koduperenaistest kipub oma sisustusostude tegeliku summa kohta valetama või selle koguni maha vaikima, vahendab idealhome.co.uk. Mis veelgi üllatavam – suisa 39 protsendil küsitletuist puudus sealjuures süütunne.

Valdav osa uuringus osalejatest tõdes, et kavatseb suure tõenäosusega ka oma järgmiste sisustusostude summa maha salata. 21 protsenti küsitletud naistest tõi oma pisivalede põhjuseks sisustustarvete kõrge hinna. Uuringu andmeil pelgab lausa 14 protsenti perenaistest kaaslase tagasisidet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles