Ootamatu retrotrend hiilib vaikselt inimeste majapidamistesse tagasi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Trendidel ja moeröögatustel on ikka kombeks ringiga tagasi tulla. Kodukujunduse uueks lemmikuks on elegantselt juhuslik vanaemadele omane kujundusstiil. 

Vana saab taas uueks, kui seda esitada tänapäevases võtmes. Vanaemadele omased suured lillemustrid ning romantilise alatooniga sisustuselemendid on sotsiaalmeedias ning erinevates inspiratsiooniportaalides kanda kinnitamas ning paistab, et neist ei pääse ka meie laiuskraadid. 

Sealjuures puudub põhjus koduse muuseumi rajamiseks, saavad ju vanad ja uued asjad omavahel üllatavalt hästi läbi, vahendab apartmenttherapy.com.

Nostalgiahõngulisi interjööre saab vürtsitada leidudega kirbuturgudelt või säravate teise ringi pärlitega vanaema pööningult. Silmad tasub lahti hoida suuremõõtmeliste lillemustrite, kirjute trükiste, retrosisustuse ning ka vanaema seinu katvate taldrikute osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles