Fotod: veebis lööb laineid geniaalne lahendus magamistubadele

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: cupofjo.com

Pisikeste magamistubade puhul on inimesed pahatihti hädas sellega, et kõik vajalik ei kipu kuidagi ära mahtuma. Veebis on liikvele läinud aga üks üsna geniaalne idee olukorra lahendamiseks.

Kui tavaliselt soovitatakse tillukeses toas voodi lae alla tõsta, luua sellele oma poolkorrus, siis standardkõrguses lagede puhul pole see hästi võimalik. Nii on inimesed pead tööle pannud ja leidnud suurepärase lahenduse, kuidas kõik vajalik siiski ära mahutada. 

Selleks on tõstetud voodi, mille alla jääb arvukalt panipaiku. Mõnes sellises magamistoas on voodialune sel juhul lihtsalt riidekapina kasutuses: sinna on pandud näiteks riputatavad riided ja garderoobikorvid. 

Teiste puhul on voodi all hulganisti väljatõmmatavaid sahtleid ja muid suuremaid ja väiksemaid panipaiku, ka riiuleid, kus hoida kõike seda, mis mujale kuidagi ära mahtuda ei taha. 

Voodialune on kahtlemata kõige mugavam koht nendele asjadele, mida tihti vaja ei lähe, kuid hoolikalt kavandades saab sellest luua ka igapäevaseks kasutamiseks äärmiselt mugava panipaiga.

Arvukate panipaikadega lahendus on näha selles korteris. Väga hästi paigutatud riiete hoiustamise lahendust on näha aga selles magamistoas. Peapildi korteri voodilahendusega saab tutvuda siin

Foto: refinery29.com

Eestis on enda magamistuppa säärase lahenduse sisustanud näiteks Anna Lutter. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Lutter (@lutteranna) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles