Fotod: Tallinna südalinnas otsib omanikku üsna eraldatud elamine

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Tallinna kiire tempoga südalinnas otsib omanikku kodu, mis suuremast kaosest üsna eraldatud on - kesklinna kohta on tegu haruldase pakkumisega.

Tallinna kesklinnas 1932. aastal ehitatud majas on müüa avar ja valgusküllane kahetoaline korter. Tegemist on põhjamaiselt ja väga maitsekalt sisustatud koduga, kus on suur elutuba avatud köögiga, magamistuba garderoobiga ja saunaga vannituba.

Foto: city24.ee

Korter on väga hästi renoveeritud, põrandaid katab kvaliteetne tammeparkett. Varasemaltoli korteris viis pisikest tuba, tänu ümberehitusele on sellest saanud väga luksuslik ja omanäoline elupaik.

Foto: city24.ee

Hoone arhitektiks on Eugen Sacharias ja maja algupärane esinduslikkus on 2014. aasta renoveerimise käigus hoolikalt taastatud. Täna eestiaegsele arhitektuurile on korteril kaks sissepääsu, üks neist oli algupäraselt mõeldud teenijatele.

Foto: city24.ee

Korteri suurim lisaväärtus on aga see, et kuigi asukoht on südalinnas, asub maja vaikses kõrvaltänavas, kus ei ole tavapärast liiklusmüra ja linnakära. 

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles