Jultunud koristajad pöörasid Ameerika majapidamise pea peale

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: George Muresan / PantherMedia / George Muresan

Ameerika naise palgatud majateenijad tegid kõike peale neile etteantud tööülesannete.

Brooklynist pärit 29-aastane Genevieve Snow kutsus appi koristusfirma, et oma eluruumid tolmukihi alt välja saada. Kraamimise asemel tühjendasid kaks koristajatädi hoopis naise külmkapi ja minibaari. Üks puhastustöötajatest kukkus naise köögis tarbitud alkoholikogusest koguni kokku. 

«Ma palkasin kaks naisterahvast etevõttest Joanna’s Cleaning Service, kes selle asemel, et mu kodu korda teha, pöörasid selle hoopis pea peale,» kirjutas Snow oma Facebooki postituses. Koristajate tekitatud kahju ulatub naise sõnul sadadesse eurodesse.

«Mu toakaaslane avastas ühe koristajanna köögipõrandalt, teine oli aga jooksu pannud. Mu vürtsiriiul oli katki, marmorist lauaplaat rikutud, võtmed ja alkohol olid läinud ning diivanil seisis pooltühi jäätisetops,» rääkis Snow väljaandele nypost.com.

Mis veelgi hämmastavam - koristusfirmale asjaolust teada andes taipas Snow, et tema poole oli väljakutsele tulnud hoopis palgatud ettevõtte üks endistest töötajatest, kes oli mõneaastataguse vallandamise valguses asutanud sarnase nimega puhastusettevõtte. Snow ja ametivõimude järelpäringutele koristajad vastanud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles