Eesti suurimal kinnisvaramessil tuleb müüki 11 uusarendust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvararalli tuleb taas.
Kinnisvararalli tuleb taas. Foto: KV.EE

Eesti suurimaks kinnisvaramessiks kasvanud KV.EE Kinnisvararalli toob laupäeval müüki 11 uusarendust Tallinnas ja Harjumaal, mis peegeldavad koduostjate üha nõudlikumat maitset.

Tänavune, arvult juba viies Kinnisvararalli torkab silma kvaliteetsete, nõudlikele peredele sobivate kodude poolest.

«See iseloomustabki tänast koduostjat, kes on nõudlik kvaliteedi ja elukeskkonna suhtes,» rõhutas Kinnisvararallit korraldava KV.EE juht Tarvo Teslon. Tema sõnul on märgiline, et uute mereäärsete ja südalinnakorterite kõrval jõuavad tänavu Kinnisvararallil müüki ka kodud 1930. aastatel kerkinud kivimajades.

«Parim hinna-kvaliteedi suhe ei tähenda kodu otsivale perele enam madalaimat ruutmeetrihinda, vaid kaasaegset säästlikku kodu hubases elukeskkonnas, mida esindab näiteks Uus-Mustamäe kvartal,» lisas Teslon.

KV.EE tutvustab 6. oktoobril Kinnisvararallil koos arendajatega näidiskortereid 11 uusarenduses Tallinna linnas ja lähiümbruses. Nii saavad kodu otsivad pered päeva jooksul külastada ilma varasema kokkuleppeta rohkem kortereid, kui muidu mitme kuuga. Kohapeal vastavad arendajad messikülastajate küsimustele ja mitmes arenduses kehtivad Kinnisvararalli külastajaile ahvatlevad soodushinnad. Kinnisvararalli koduleht juhatab koduotsijad mugavalt ka ühelt objektilt teisele, uusarendustes pakutav meelelahutus ja suupisted teevad Kinnisvararallist aktiivse kogupereürituse.

Kinnisvararallil tulevad teiste seas müüki korterid tähelepanuväärsetes uusarendustes nagu Tõnismäe Premium, Meerhof 2.0 ja Kodulahe Kvartal.

Kinnisvararalli toimub 6. oktoobril kell 11-15, täpsema teabe ja pakkumised leiab SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles