Enne ja pärast: väsinud ilmega köögist sai IKEA toodete musternäidis

jaga E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

Pilt on illustreeriv.

FOTO: Pexels / CC0 Licence

IKEA köögist unistanud Tabitha Shakespeare sai kõik, millest ta unistas ja enamgi veel.

Tabitha sõnul oli ta endises köögis küll rohkelt hoiustamisruumi, ent millest tõsiselt vajaka jäi, oli silmailu ja meelerahu. Pealehakkajast naisele tõttas appi IKEA köögidisainer, kellega möödus koostöö pigem üle kivide ja kändude. Visa naine ei olnud nõus kompromisse tegema ning kujundas köögi täpselt enda äranägemise järgi. 

«Ärge leppige kohe esimese lahendusega. Mul oli oma väikese köögi osas väga palju nõudmisi ja soove, mille osas ma ei olnud nõus kompromisse tegema. IKEA disainer hoiatas mind igal sammul, ent ma ei lasknud endale pähe istuda, kuna teadsin, mida tahan,» kirjutas Tabitha oma veebiblogis.

Naise sõnul oli tegemist väga ajamahuka projektiga, mis eelarve puudumisel, veelgi pikemaks venis. Köögi valmimishetkel oli naise rahatasku ligi 6000 euro võrra õhem. 

Oma köögi IKEA toodete ümber ehitanud Tabitha on enda sõnutsi valminud tulemusega enam kui rahul. Uues köögis on varasemast rohkem värve ning isikupära. Samuti kiidab Tabitha oma praktilist ruumikasutust - väikeses köögis on kõik käe-jala ulatuses, ent samal ajal pole midagi, mis häirivalt ette jääks või pinnuks silmas oleks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some people seem to be up in arms about this little section of our kitchen. 😂 Apparently the fact that the shelves extend farther than the countertops drives people crazy. So for my own peace of mind I thought I’d share why we made that decision. To the left of the shelves is a door frame that leads to the basement. We needed to leave enough space between the cabinets and the door to walk through, so extending the cabinets further wasn’t possible. I then had to choose if I wanted the shelves to be symmetrical or if i wanted them to be the same length as the countertops. Which in my opinion would make the kitchen look unbalanced and leave us with tiny stubby shelves. 🤔 We decided to make the shelves symmetrical and put the trash can in the empty space next to the cabinets. I tell you all this, not to defend my design choices - I don’t actually mind if you’re not crazy about it because I am and that’s what matters - but to show you that not everything is going to be perfect in a real life renovation. Sometimes things are wonky and you just have to make it work! And for everyone worried about the lack of storage, trust me, we have more storage than we have things to actually store. 😂 Thank you @ikeausa 🙏🏻 #shelfiesunday #hatersgonnahate

A post shared by Tabitha Shakespeare (@tabbilane) on

Tagasi üles