Isevärki tööpakkumine: pereema otsib lapsehoidjat, kes mehele ja lastele koristamise selgeks teeks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Scanpix/ panthermedia

Inglise pereema ei soovinud, et abikaasa laiskus nende lastele üle kanduks - niisiis avaldas asjatundlik naine tööpakkumise, milles otsib inimest, kes mehele ja lastele kõige elementaarsemad koristuspraktikad selgeks teeks.

Inglise pereema kardab, et ta laisavõitu abikaasa arusaamad ja harjumused võivad poegadele üle kanduda. 

Meeleheitel kahe lapse ema otsib kedagi, kes peale pikka koolipäeva lastele ja abikaasale elementaarseid koristuspraktikaid õpetaks, vahendab dailymail.co.uk. Ema pakub 10 naela ehk veidi enam kui 11 eurot tunnis lapsehoidjale, kes tema maja meestele veidi korda ja distsipliini tutvustaks. Sobiv kandidaat peaks meestele selgeks tegema pesu pesemise, esemete organiseerimise, triikimise, puhastamise, pesu voltimise ning tolmu imemise peene kunsti.

«See on murekohaks ilmselt väga paljudes majapidamistes. Meil on kaks poega ja ma kardan, et abikaasa arusaam majapidamistöödest, juskui need oleks vaid naiste teha, võib neile ajapikku külge jääda,» kirjutas pereema foorumis.

Naise sõnul pole ta abikaasa teise lapse sünnist saati majapidamises käsi külge löönud. Pereema on veendunud, et ilma temata oleks elu-olu nende kodus sootuks teine.

«Mu abikaasa on imeline. Ta panustab nii palju pere tegemistesse ja ma tõesti hindan kõike, mida ta teeb, aga tema suhtumine kodutöödesse on lihtsalt mõistusvastane,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles