Uuring: 46 protsenti koduomanikest jääb erinevate lekete puhul käed rüpes istuma

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglismaal läbiviidud uuring paljastab koduomanike pahupoole - nii mõnigi meist istub käed rüpes ning ootab, et keegi olukorda parandama tuleks.

Inglise veebilehe myjobquote.co.uk läbiviidud uuring paljastab koduomanike kohta nii head kui halba. Selgub, et lausa 84 protsendil küsitletuist on koduses majapidamises mõni hooldus- või parandustöö pooleli. Kaks kolmandik uuringus osalejaist eelistab viperuste ning parandustööde puhul pigem ise käised üles käärida kui kutsuda mõni asjatundja.

68 protsenti küsitletuist tunnistas sealjuures, et nende isetegevus on lõppenud tulemusteta. See on omakorda tinginud veelgi suurema väljamineku ning ajakulu.

68 protsendi koduomanike seinad vajavad viimistlemist ning koguni 52 protsendil põrandakatete väljavahetamist.

Uuringu kõige hämmastavam asjaolu on aga seotud erinevate leketega inimeste majapidamistes - 46 protsenti küsitletuist tunnistab, et on avastatud lekke või läbilaskva katuse puhul käed rüpes istuma jäänud ning eesseisvat kohustust järjest edasi lükanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles