Tartusse kerkiv uusarendusprojekt võlub vaadetega Emajõe luhale

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalda kodu uusarendusprojekt.
Kalda kodu uusarendusprojekt. Foto: Nordecon AS

Nordecon projekteerib ja ehitab Tartusse kolm 10 korteriga korterelamut aadressile Aruküla tee 2, 4 ja 6. 

Uusarendusprojekt nimega Kalda kodu on inspireeritud asukohast reljeefsel Emajõe luha kaldal. Kalda kodu kortermajad on moodsa vormiga, mille projekteerimisel on arvestatud pinnavormide ja ilmakaartega. Majad on saanud B-energiatähise.

«Kvaliteetsete ja mugavate uute korterite järele on Tartus pidevalt suur nõudlus – Nordeconi Kalda kodu omaarendus toob kindlasti Tartu uusarendustesse laiemaid valikuid. Arendamisel oleme kõik detailideni läbi mõelnud ning lähtunud nii loodusest kui inimesest: majad asuvad roheluses, iga korteri omanikul oleks mõnusad ja hästi läbi mõeldud kodu. Kõikidel korteritel on suured terrassid ja rõdud päeva- ja õhtupäikesesse ning vaated Emajõeäärsele kaitsealale. Ka majade asetamisel kinnistule oleme võimalikult palju kasutanud ära kinnistu pinnavorme,» rääkis Nordeconi elamuarenduse juht Toomas Rell.

Kalda kodu kortermajad on eriti sobilikud neile, kes hindavad eeskätt privaatsust ning looduslikult kaunist kohta. Majad on väikesed, igas hoones on vaid 10 kahe- kuni neljatoalist korterit. Rajatavad korterelamud asuvad Tartu kesklinnast vaid 5-minutilise autosõidu ja 20-minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles