Fotod: Tallinnas müüakse 1000 euroga maja (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Tallinnas müüakse tuhande euroga maja, millest saab endale kujundada praegu väga trendika minikodu.

Osta.ee oksjonikeskkonnas on müügiks pakkuda 28-ruutmeetrine maja, mis siiani on kasutusel olnud kioskina. Majal on kaks eraldi sissepääsu, see on jagatud kolmeks toaks. 

Foto: osta.ee

Majas on olemas elektrikilp ja juhtmestik, soovi korral saab ostja kaasa mööbli, mida piltidel näha. Majake on müüa koos vundamendiga. 

Mõistagi pole pakutav maja veatu: ühest kohast tilgub katus läbi ja terve interjöör vajab uut siseviimistlust. Üks aken on mõraga. Soojust peab maja samas hästi. 

Foto: osta.ee

Maja alghind on väga mõistlik: arvestada tasub, et näiteks puidust 10-ruutmeetrised soojapidamatud aiamajakesed maksavad umbkaudu 1500 eurot.

Tegemist on suurepärase toorikuga minimaja projektiks inimesele, kel krunt, kuhu maja viia, juba olemas. Minimajade ehitamine on viimastel aastatel ülemaailmselt väga menukaks kujunenud, eelkõige tänu sellele, et suurte kruntide ja täismõõdus majade hinnad on hingematvad, aga ka tänu sellele, et üha enam kogub hoogu oma ökoloogilise jalajälje vähendamine ja minimalism. 

Minimajast annab teha väga hubase kodu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⏪ Joshua & Shelley ⏩ ? (@tinyhousebasics) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SME F (@small_house_inspo) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles