Helde abielupaar pakub võimalust suurejooneline kodu olematu summa eest ära osta

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.wayh.co.uk/

Inglise paar loovutab oma 1875. aastal kerkinud maja tühise 11 euro eest.

Kinnisvaraloteriid on kujunemas uueks reaalsuseks ülemaailmsel kinnisvaraturul. Suurbritannias on järjekordsed majaomanikud otsustanud oma ajaloolise häärberi loterii vahendusel maha parseldada.

Robert ja Avril soetasid oma kodu veidi enam kui 40 aastat tagasi, vahendab hulldailymail.co.uk. Nüüd, mil abielupaari lapsed pesast lahkunud on, käib majapidamise eest hoolitsemine kuldses eas paaril üle jõu ning sellest ka otsus oma suursugune kodu loterii vahendusel maha müüa. Üheks lisatõukeks oli ka abielupaari kolm aastat tagasi haigusele alla vandunud tütar.

«See on jätnud kustutamatu jälje meie südameisse ning meil on aeg edasi minna,» märkis paar väljaandele.

Foto: www.wayh.co.uk/

Victoria ajastul ehitatud hoone turuväärtuseks on hinnatud veidi enam kui 564 000 eurot. Abielupaar on aga seadnud eesmärgiks 677 000, millest 10 protsenti kavatsetakse heategevuseks annetada.

Foto: www.wayh.co.uk/

Hingematvatest vaadetest ümbritsetud hoone on hästihoitud ning sissekolimiseks valmis. Suursugusest majast leiab nii uut kui vana - säilinud on mitmed Victoria-ajastule omased detailid, mida on omakorda vürtsitatud kaasaegsete mugavustega.

Kui tahad samuti oma õnne katsuda, külastada loto tarbeks loodud kodulehekülge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles