Ameerika mehe loodud sahver kogub sotsiaalmeedias vaimustunud publikut

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika mehe kätetöö on sotsiaalmeedia otsekui sõnatuks võtnud.

Kuldsete kätega Troy Proffitt soovis oma sahvriruumis veidi korda luua. Mehe loodud LED-ribaga meistriteos on kujunenud internetisensatsiooniks. 

Kuivainetest pungil ruum sai uuenduskuuri käigus uued sahtlid-riiulid, uue värvikihi ning kõigele lisaks ka veel tuliuue valguslahenduse, vahendab dailymail.co.uk.

Ligi 213 eurot kulutanud mehe sõnul valmis kõik tema enda algatusel ning juba olemasolevate vahenditega. Kuldsete kätega mehe sõnul kulus tal veidi enam kui 213 eurot.

Käepärastest vahenditest sahvrikapile uue võimaluse andnud Proffittile tõttas uuenduskuuri käigus appi tema abikaasa, kellega üheskoos asjad loogiliselt ning läbimõeldult sahvrisse paigutati.

 

Uus sahvrilahendus on abielupaari sõnul toonud nende argipäeva selgust ja mugavust. Varem valitsenud segadus on asendunud korra ja distsipliiniga. Seni kitsukeses sahvris on nüüd kõik käeulatuses ning ruumi jääb veel ülegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles