Öötundidel judisemapanevat meloodiat kuulnud pereema sai viimaks meelerahu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Terve aasta inglise pereema ööund saatnud meloodiale saadi viimaks jälile.

Ipswichi linna elanike ööund saatis terve möödunud aasta üks õige kummaline meloodia. Öötundidel kostnud kummituslik lastelaul pani nii mõnelgi kohalikul vere soontes tarretuma. 

Salapärasele meloodiale oli nii elanikel kui seadusesilmal raske jälile jõuda, vahendab pickle.nine.com.au. Pisteliselt kostva heli allikaks peeti esmalt lähipiirkonnas asuvat tööstuspiirkonda. Patujuurika otsimine jäi aga sinnapaika, kuna keegi ei suutnud otsest süüdlast välja selgitada.

Anonüümseks jääda soovinud pereema kõne kohalikele ametivõimudele tõi möödunud nädalavahetusel viimaks selguse majja. Vahetult peale keskööd väljakutsele reageerinud seadusesilm suutis seekord helile jälile jõuda – tegemist oli nimelt lähedal asuva laohoone valvealarmiga, mis pistis röökima veelgi üllatavama tegelaskonna – ämblike peale. 

«Me kuulsime tööstuspiirkonnast kostvat heli ning hilistel õhtutundidel kõlas see tõepoolest kõhedalt,» ütles Ipswichi linnavalitsuse esindaja. Laohoone omanikud vahetasid alarmi kentsakast asjaolust kuuldes kohemaid välja. 

«Me vabandame ebameeldivuste pärast, meie alarmi eesmärk ei olnud kohalikke elanikke kohutada,» ütles laohoone omanike esindaja väljaandele.

Ipswichi linna elanikele peavalu põhjustanud meloodiat saab kuulata lähemalt allolevast videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles