Tüliõun majas: raevunud mees pani lapseootel tüdruksõbra korteri põlema

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Inglise paari vahel vallandunud sõnasõda kulmineerus põlengu ja kriminaalkaristusega.

Kergesti ärrituv 24-aastane Charles Hollingsworth kogus esmalt kokku kõik oma kaaslase sekslelud. Seejärel pani raevunud mees naise mänguasjad demonstratiivselt esiukse ette ritta ning etenduse viimases vaatuses süütas need kõige tipuks veel põlema.

Süütamisele eelnenud õhtupoolikul olevat kaaslaste vahel korralik sõnasõda vallandunud, vahendab thesun.co.uk. Kodust lahkunud Hollingsworthi elukaaslane naasis alles varajastel hommikutundidel, mispeale vihast vahutav mees elukaaslase ähvardustega üle puistas. Üks sõna viis teiseni ning peagi lahvatas naise ukseesine põlema, levides sealt edasi eluruumide poole. Hollingsworth oli nimelt oma kaubikus oleva bensiinikanistri järele haaranud ning naise lelud põlema pannud.

Samal ajal toas viibinud lapseootel naine sai suitsust haisu ninna ning üritas põlengut esmalt omal jõul kustutada, ent valas paraku oma tegevusega veelgi enam õli tulle. Kolme lapse ema, kes on oma neljanda lapse ootel, tunnistab et tundis tol õhtul meeletut hirmu enda ja oma laste pärast.

Kättemaksuhimuline Charles Hollingsworth sai aga oma tegude eest teenitud karistuse – varem mitu korda karistatud mehel on nüüd kaks ja pool aastat aega, et trellide taga elu üle järele mõelda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles