Viis mõnusat Eesti poodi soodsa kodusisustuse soetamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mööbeldaja

Kodu sisustamine ei pea minema absurdselt kalliks. Eriti soodsalt saad asjad aetud siis, kui eelistad teise ringi kodusisustust: järelturult võid leida väga taskukohase hinnaga ka disainesemeid.

Mujal maailmas juba ammu väga menukad kasutatud kodusisustuskaupade poed on lõpuks jõudnud ka Eestisse. Me ei pea siinkohal silmas poode, mis müüvad kalli hinnaga viimse piirini äratrööbatud diivaneid, vaid teise ringi poode, kuhu kõik müügilepandav hoolikalt valitakse ning kust võib oma koju leida tõelisi pärle. 

Soovitame siinkohal viit oma lemmikut.

HÖME

Foto: Höme

Tegemist on väga põhjalikult valitud kaupa pakkuva teise ringi sisustuspoega, kust leiab kõike detailidest suurte mööblitükkideni. Palju on Euroopast pärit täispuitu ja muidu imelisi leide. Kauplus asub Kuressaares aadressil Pihtla tee 24. 

Faktory

Foto: Faktory

Faktory on Tallinnas asuv riide- ja sisustuspood, kust võib samuti leida oma koju kõike vajalikku alates kaasaegsest mööblist ja tekstiilidest lõpetades kohati suisa antiigiga. Palju on retromööblit. Faktory asub aadressil Gonsiori 10.

Mööbeldaja

Foto: Mööbeldaja

Siit leiab peamiselt klassikalisemat kodusisustust, ka väga hästi hoitud antiikmööblit näiteks. Sekka satub ka möödunud sajandi keskpaiga esemeid. Leidub kõike diivanist laualambini. Kauplus asub Tallinnas aadressil Kopli 81a.

Kalamaja Vanakraami Pood

Foto: Kalamaja Vanakraami Pood

Kalamaja Vanakraami Poes on palju väga taskukohase hinnaga mööblit. Tihti leiab ka näiteks isetegemisprojektideks sobivaid mööblitoorikuid, kuid mõistagi on rikkalikult kohe kasutamisvalmis mööblit. Nagu nimigi ütleb, asub pood Tallinnas Kalamajas, aadressil Vabriku 7a.

Sisustussalong Kummut

Foto: Sisustussalong Kummut

Tartus alles sel suvel avatud teise ringi sisustuspoest leiab midagi igale maitsele, kuid põhirõhk on siiski rohkem klassikalistel sisustusesemetel. Pakutav kaup on väga heas korras ja hinnad mõistlikud. Kauplus asub aadressil Oa 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles