IKEA poodi rahakoti unustanud mees sai toreda üllatuse osaliseks

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA.
IKEA. Foto: STAFF/REUTERS/ SCANPIX

Gerry McDermotti üllatus oli suur kui kaotsiläinud rahakott ühtäkki välja ilmus.

IKEA osturetkelt naasnud 63-aastane McDermott ei tabanud ära hetke, mil rahakott õnnetul kombel tagataskust mööda libises. Abikaasaga kauplust külastanud Liverpooli päritolu mees otsis oma rahakotti ka veel päev pärast poekülastust, ent paraku ei kandnud ta püüdlused vilja.

Kaks päeva hiljem paotas aga keegi tundmatu ühe isevärki sedelikese mehe ukse vahelt läbi, vahendab liverpoolecho.co.uk. Sedelil, mis McDermottile esmapilgul lapse kirjutatuna näis, oli kirjas mehe rahakotiga seonduv info ning selle kättesaamiskoht.

Mees helistas sedelil märgitud numbril, avastamaks, et teiselpool toru on tõepoolest veidi veidra aktsendiga lapsehääl. «Ma sõitsin nende poole ja leidsin eest hoopis viieliikmelise pere, kes oli just nädal tagasi Rootsist Liverpooli kolinud. Mu rahakotis oli palju sularaha, ent see pere ei tahtnud sentigi,» märkis McDermott.

Heatahtlike rootslaste isetu teo eest otsustas McDermott perekonda IKEA kinkekaardiga üllatada, et äsja kodu vahetanud pere end ikka mõnusasti sisse seaks.  Rootsi pere keeldus

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles