Herilaste koloonia rünnaku alla sattunud pereema on oma hädas üksi

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglise pereema lõputu võitlus herilastega.
Inglise pereema lõputu võitlus herilastega. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kahe lapse ema Starrain Johnsoni kodus valitseb herilaste ülemvõim - tüütute putukatega juulikuust saati võitlust pidanud naisele ei ulatata ühtegi abikätt.

Herilaste sissetung on muutnud inglise pereema igapäeva õudusunenäoks. Veidi enam kui kaks kuud tüütute putukatega kodu jaganud Johnson on oma mures, hoolimata arvukatest avaldustest ja abipalvetest, jätkuvalt üksinda. 

Lisaks surnud herilastest lookas aknalaudadele on oma jao saanud ka Johnsoni 13-kuuline pisitütar, kelle keha katavad arvukad nõelamisjäljed ning paistetus.

Elutoast alguse saanud invasioon on Johnsoni sõnul mõne kuuga kandunud üle terve ta majapidamise. Sotsiaalkorteris elava naise võitlus pole aga, hoolimata erinevatest tehnikatest ning kemikaalidest, vilja kandnud. Naine tunneb, et kõik ta abipalved on läinud justkui kurtidele kõrvadele.

«Ma olen juulikuust saati üritanud sellele lahendust leida ning mitte midagi ei ole muutunud. Kinnisvarahaldusfirma ilmus alles möödunud nädalal korraks kohale ning sedagi vaid selleks, et öelda, et nemad ei saa siin enam midagi teha,» rääkis Johnson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles