Fotod: paar remontis terve kodu osavalt väga väikese eelarvega (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Ühel nutika kavandamisega noorpaaril õnnestus oma uus kodu äärmiselt soodsalt remontida. Vaatame, kuidas nad seda tegid.

Austraalllana Amanda Bray ja tema kaasa remontisid kodu kõigest veerandiga summast, mis tavaliselt seakandis remontimisele kulub, vahendab Daily Mail.

Keskmiselt läheb Austraalias ühe korteri kordategemisele 75 000 kuni 100 000 eurot. Paljud pered peavad end selleks siduma aastatepikkuse laenukoormaga või pikalt koguma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bray (@amandabray_loves) on

Bray ja tema kaasa panid esmalt paika väga põhjaliku plaani, mille abil märkimisväärseid summasid säästa, ja asusid alles siis asja kallale. Säästmiseks kasutati palju isetegemist ja osteti soodushinnaga sisustusesemeid.

Raha kulus kogu kodu remondiks ja sisustuseks kõigest 23 000 eurot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bray (@amandabray_loves) on

«Tegime kõik lammutustööd ise, samuti suure osa ehitusest ja remondist,» räägib naine. Ta teab, et paljud loobuvad nii mõnestki lihtsast ehitustööst, sest need on tüütud. «Kõik, mida on võimalik ise teha, tehke ära. Ükskõik, kui tüütu see on, pange lihtsalt käed külge ja hakake tegema,» soovitab ta. Nii säästab märkimisväärselt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amanda Bray (@amandabray_loves) on

Kallite disainipoodide asemel soovitab ta vaadata hoopis toidupoodide majapidamistarvete osakonda. Sealt saab tema sõnul moodsaid sisustuselemente väga hea hinnaga, samas ei pruugi nende eluiga olla sugugi lühem kui kordi kallimatel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles