Fotod: 15 Eesti maja, mis saavad valmis vähem kui nädalaga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Kui sa ei viitsi aastaid ehitada ja oma närve kulutada, vaid eelistaksid ruttu oma majja saada, tasub kindlasti vaadata üle Eestis pakutavad tehasemajad.

Septembris käivitus kinnisvaraportaalis City24.ee valmismajade kampaania, mis koondab terve rea Eesti moodul-, element-, ja palkmajade tootjaid, andes nende toodangust hea ülevaate inimestele, kes soovivad kiiresti realiseerida unistuse päris oma majast.

Paljudel inimestel on ettekujutus oma maja ehitamisest kui aeganõudvast ja probleemsest protsessist, kuid tänapäevased majalahendused on selle arusaama ümber lükanud – valmismajade projektid on paindlikud, majad valmivad moodsatest materjalidest ja kiiresti, rahuldades ka kõige nõudlikumat maitset.

Majade valik ja stiil on seejuures uskumatult lai, alates lihtsatest aiamajakestest ja lõpetades villa tüüpi majadega ning võimaldades valida skandinaavia stiilis või hoopiski jaapanipäraseid hooneid.

Astrolux E-majad

Foto: city24.ee

Astrolux E-majade elementmajad toodetakse soojades kuivades tootmisruumides mis garanteerib tootele pika kasutusea. Kõik tootmises kasutatavad materjalid on kõrge kvaliteediga ja omavad sertifikaati. Elementmaja valmib tehases 6-8 nädalaga. Hoone püstitakakse 3-7 päevaga mis annab suure ajalise ja rahalise kokkuhoiu.

Dreamhomes/Z500

Foto: city24.ee

Z500 on kaasaegne rahvusvaheline projekteerimisettevõte, mis on spetsialiseerunud eramute disainile ja projekteerimisele ning koostöös Dreamhomesiga on loodud tooted, võttes aluseks atraktiivsuse, praktilised lahendused, professionaalse klienditoe ja autoriseeritud teenusepakkujate võrgustiku. Projektide fookus on ehituse efektiivsusel, hoonete madalal energiakulul, esteetikal ning kasutusmugavusel.

Fasteco

Foto: city24.ee

Fasteco majad on loodud silmas pidades tänapäevaseid vajadusi. Pakutakse lahendusi, kus teostatakse majade tellimusi alates ehitusloa taotlusest kuni maja viimase viimistluseni. Soovi korral teostatakse ka vundamendi- ja tehnovõrkude ehitustöid.

Finnlog

Foto: city24.ee

Finnlog keskendub peamiselt palkmajade projekteerimisele ja müügile nii Eestis kui ka välisturgudel. Samuti toimub selles ettevõttes kogu projekteerimistöö arendus. Ettevõtte liimitud lamellpalgid valmistatakse Soome tehases Finnlamelli OY. Soomlaste pikaajaline traditsioon, puu väärtustamise järjepidevus ning tehnoloogia kõrge tase on teinud Põhjanaabrite poolt toodetud palkmajadest kaubamärgi, mis on tunnustust leidnud nii Euroopas kui Aasias.

Happy Home

Foto: city24.ee

Happy Home elementmajad on hästi loodusesse sulanduvad ning ajas kestvad nii ehituskvaliteedilt kui ka arhitektuurilt. Majade projekteerimisel on kasutatud põhjamaade standardeid ning nende ehitamisel on kasutatud vaid väga kvaliteetseid ja naturaalseid materjale. Suured klaaspinnad ja avatud vaated toovad tuppa valguse ja looduse. Puitu on kasutatud nii sise- kui välisviimistluses, see annab kodule hubasuse ja loob hoonest terviku.

Honka

Foto: city24.ee

Honka tootevalikust leiab unikaalsed, naturaalsed ning kvaliteetsed palkmajad. Koos innovaatiliste lahendustega pakutakse peredele vastupidavaid kõrgtehnoloogilisi kodusid, vastavalt tellija disainisoovidele. Ettevõtte peamine eesmärk on luua arhitektuurselt funktsionaalsed ja kaunid kodud, mis on eelkõige tervislikud ning vastupidavad ka järgnevateks generatsioonideks.

Indrem Elementmajad

Foto: city24.ee

Ettevõtte valikus on mitmeid tüüpmajaprojekte ning valik täieneb pidevalt, samuti pakutakse ka võimalust koostöös arhitektiga just tellijale sobiva projektlahenduse väljatöötamist. Läbimõeldud projektid ja lihtsad ehitusmeetodid võimaldavad kolida uude koju 4 kuni 6 kuud peale ehitusloa väljastamist.

Jämerä

Foto: city24.ee

Jämerä pakub madalenergiamaja nõuetele vastavat kivimaja lahendust projekteerimisest kinnise, soojapidava majakarbi ehitusmaterjalide komplekteerimise ja püstitamiseni. Ettevõte pakub laia valikut tüüpprojekte. Iga projekti võib krundi eripäradest ja personaalsetest vajadustest lähtuvalt täiendada.

Kastelli

Foto: city24.ee

Oma maja ehitavale perele on kõige tähtsam saada kvaliteetne ja toimiv kodu, mis teenib pere igakülgseid vajadusi. Lähtudes sellest, on Kastelli arhitektid loonud majad, millest koduehitajad on lugu pidanud. Ettevõte on uhke selle üle, et ehitusuuringute järgi on Kastelli projektid kõige töökindlamad ja nõutumad. Elamistrendide muutudes peavad ka arhitektid majaehitajatele pidevalt uusi mudeleid välja töötama.

Lukaluxhus

Foto: city24.ee

LukaLuxHus on spetsialiseerunud karkassmoodulmajade, pruss- ja palktoodete, tünnisaunade ja Ofuro kümblustünnide müügile ja valmistamisele Tooteid müüakse edukalt Eestis, Saksamaal, Hispaanias ja Venemaal ja need on välja töötatud ja projekteeritud arvestades Norra kliimaolusid ning Euroopa Liidu ehitusstandardeid.

Majad.ee

Foto: city24.ee

Eesti klientidele pakub firma elementmaju. Elementide puhul toodetakse tehases seinad, vahelaed ja katuslae elemendid ning need monteeritakse kokku objektil. Elementide puhul on võimalik paindlikult toota nii kliendi kui oma arhitekti projekti järgi. Välisturgudele toodab ettevõte ka moodulmaju.

Majapood.ee

Foto: city24.ee

Majapood on uus kaubamärk majaprojektide- ja ehitussektori turul, mis ühendab elementmajade ja müügialaste kogemustega spetsialistid. Pikaajaline praktika ja teadmised on aidanud luua ettevõtmise, mille eesmärgiks on kvaliteetsete majaprojektide ja ehituse müük.

Nord Homes

Foto: city24.ee

Tegemist on arhitektuuribüroo ja majatehasega, kellel on oma projekteerimismeeskond ja maja elementide tootmise tehas. Lisaks sellele pakutakse ka kõiki objektitöid, mille tulemusel saame maja nö "võtmed kätte" valmis ehitada. Tootevalikusse kuuluvad nii elamuid kui ka mitteeluhooneid: eramud, kortermajad, ridaelamud, ühiskondlikud hooned, suvilad, aiamajad, saunad jne.

Sense

Foto: city24.ee

Sense projekteerib ja toodab ainsana Eestis rahvusvaheliselt sertifitseeritud passiivmaju. Kasutatav kontseptsioon tugineb päikeseenergia nutikal käsitlemisel. Hoonete kavandamisel rakendatakse erinevaid simulatsioonarvutusi, pöörates tähelepanu suurele hulgale detailidele.

Viko House

Foto: city24.ee

Viko House toodab kõrge kvaliteediga puitelemente ja mooduleid ning katuseferme energiasäästlike majade ehitamiseks. Firma tugevuseks on 20-aastane kogemus majatootmises ning tihe koostöö parimate projekteerijate ja teiste oma ala spetsialistidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles