Foto: kas selline kujundus passib Eesti paneelmaja korterisse? (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Sisekujundusekspertide arvamused paneelmajakorterite ümberkujundamise osas jagunevad kaheks: osa neist leiab, et tee, mis tahad, teised, et sinna sobivad vähesed stiilid. Mida arvata seega sellest kodust?

Nõmmel on müüa kolmetoaline korter nõukaaegses paneelmajas. Korteri sisekujundus on paneelmaja kohta üsna üllatav: siin on julgelt miskitud vana, antiikse moega mööblit täiesti modernsega. 

Foto: city24.ee
Foto: city24.ee

Ka planeeringut on muudetud, et saada juurde avatust ja valgust. Rõdu on kinniehitatud, sellest moodustub mõnus päikeseküllane istumisnurgake. 

Foto: city24.ee

Kogu piltidel nähtav sisustus jääb uuele omanikule. Kui osa sisekujundajaist on seda meelt, et paneelmajja sobib vaid lihtne, pretensioonitu mööbel, siis teised leiavad, et väga vabalt võib ka siin elada välja oma kõige pöörasemaid sisustusfantaasiad. Kuidas hindad, kas paneelmajja sobib selline mõnus segu vanast ja uuest?

Foto: city24.ee

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles