Kristiine City täieneb veel kolme kortermaja võrra

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordecon ehitab Kristiine City arenduspiirkonnas kolm kortermaja lisaks.
Nordecon ehitab Kristiine City arenduspiirkonnas kolm kortermaja lisaks. Foto: Toomas Huik / PM/SCANPIX BALTICS

Nordecon AS ja AS-i Pro Kapital Grupp kontserni kuuluv ettevõte OÜ Marsi Elu allkirjastasid lepingu, mille järgi ehitab Nordecon Kristiine City arenduspiirkonnas Sammu tänavale kolm kortermaja ning poolmaa-aluse parkla. 

Tegu on Kristiine City südamesse rajatavate Kristina majade kolmanda etapiga. Esimeses etapis rajas Nordecon kolm kortermaja, ühtekokku 92 korteriga, teises etapis ehitatakse neli kortermaja 124 korteriga, millest valmis on kaks maja. Kolmandas ning Kristina majade kinnistu viimases ehitusetapis ehitatakse Sammu tänavale kolm korterimaja 92 korteriga, mis peaksid valmima 2019. aasta lõpus. Ehituslepingu maksumus on ligi 8 miljonit eurot.

«Kristiine City kortermajade ehitamisega loome koos arendajaga piirkonda täiesti uue elukeskkonna, kus on inimestel mõnus oma kodudes viibida,» märkis Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma. 

Kristiine City on Pro Kapitali poolt Kristiine linnaosas arendatav uus terviklik elukeskkond, mis on ehitatud 21. sajandi väärtuste järgi: roheline, keskkonnasõbralik ja energiasäästlik. Kristiine Citysse rajatakse nutika ruumiplaneeringu, stiilse disaini ja modernse väljanägemisega kodud, kus saab nautida rohelust ja privaatsust, kuid samal ajal on võimaldatud mugav transpordiühendus kesklinna ja teistesse linnaosadesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles