Pealtnäha tavaline laohoone rabab erakordse sisuga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: raywhite.com

Raamatut ei tohiks hinnata selle kaane järgi, ka vanu laohooneid ei tohiks nende eksterjööri pärast veel mahakandmisele saata.

Üksainus pilk veidi räämas rüüga laohoone sisemusse ütleb juba rohkem kui tuhat sõna. Austraalias Brisbane'i linnakeses asuv laohoone peidab endas midagi enamat kui materiaalsete väärtuste hoidmiseks mõeldud kohta. 

Foto: raywhite.com

Imetabane laohoone täidab nüüd uut eesmärki ning seda industriaalstiilis kodu näol. Kaasaegselt kujundatud kodu oli juba enne müüki huviliste kõrgendatud tähelepanu all, mistõttu ei ole imekspandav ka selle üsna soolane müügihind – 1,1 miljonit eurot, vahendab irishmirror.ie.

Foto: raywhite.com

Endisest laohoonest leiab nüüd kaks magamistuba ning ühe vannitoa. Ülejäänud hoone on maaklerite sõnul lihtsalt avatud planeeringuga elupind, kus on oma koht ka kontorinurgal, elu- ning söögitoal. 

Foto: raywhite.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles