Fotod: sisekujundajate käe all valminud korter Pirital on kui tõeline kunstiteos

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Põhjamaiselt minimalistliku stiiliga korter ootab talve eel uut pererahvast. 

2015. aastal viimase uuenduskuuri läbinud korter on põhjamaiselt maitsekas ning ajatult stiilipuhas. Asjatundjate käe all valminud eluruum, üldpinnaga 64,9 ruutmeetrit, püüab pilke ning võidab südameid.

Foto: KV.EE

Korteri üheks väljapaistvaimaks pärliks on kahtlemata selle terrass, üldpinnaga 40 ruutmeetrit. Laululava poole avatud tasapind mitte ainult ei paku hingematvaid vaateid, vaid pikendab ka talvist argipäeva. Suvel paistab nimelt terve päeva terrassil päike, ent tuppa see otseselt ei ulatu, säilitades meeldiva sisekliima. Talvel paistab päike seevastu ka tuppa, võimaldades nautida niigi lühikeste päevade valgust. 

Foto: KV.EE

​Korterisse jäävad köögi- ning duširuumi mööbel koos tehnikaga ning garderoobi mööbel lisaks. Ülejäänud mööbli osas on võimalik teha kokkulepe korteri praeguse omanikuga. 

Maja territoorium on piiratud suletud aiaga ning majas on ööpäevaringne mehitatud valve. Kõrghaljastusega sisehoovist leiab aga väikese mänguplatsi, kus pere noorimad liikmed lustides kasvõi terve päeva veeta saavad.

Uuri imelise Pirita pärli kohta SIIT veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles