3 kuldreeglit, mis aitavad teise ringi mööbli internetis kiiremini maha müüa

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Pexels / CC0 Licence

Internetis müümine ei ole teab mis täppisteadus, küll aga on paar olulist nüanssi, mille järgimisel oma teise ringi mööbli kindlasti müüdud saad. 

Internetis kauplemine on kui loteriimäng - ühel hetkel tabab sind algaja õnn, teisel momendil kirud fortuunat, et ta sind halbade laste nimekirja paotanud on. Elus ongi kord juba nii, et ei ole head ilma halvata, täpselt samamoodi, nagu ei ole võitu ilma kaotuseta. Ehk aitavad alljärgnevad juhtnöörid võidu koju tuua ning internetis müümise oluliselt kiiremaks muuta.

Viis fotot

Mööblitüki üles pildistamiseks piisab vaid viiest võttest. Tähtis on jäädvustada mööblitüki esikülg, tagakülg ning ääred. Ülejäänud kaks fotot võiksid olla lähivõtted kas mööblitüki mõnest põnevast detailist või tekstiililisest eripärast. Hea oleks, kui pildistamise aeg jääks keskpäevasele ajale - siis on valgus mööblitükkide osas kõige heldem.

Keskendu puudustele

Kuigi meie instinktid kipuvad vastupidist väitma, tasub mööblitükiga kaasnevad puudused alati kirja panna. Tõde on valus, ent usaldust tekitav. Paljud huvilised ei pruugi paari-kolme kriimustuse peale silmagi pilgutada, vahendab housebeautiful.com.

Miks?

Selgita ostjatele, miks sa oma mööblitükke müüd. Potentsiaalsed huvilised ei eeldagi romaanipikkust kirjeldust, vaid lihtsalt paari seletussõna, mis tõstavad nende usaldusväärsust ning kindlustunnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles