Geniaalne uus lahendus muudab köögi kasutamise palju mugavamaks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Kuigi võiks arvata, et tänaseks päevaks on köögisisustus arenenud nii kaugele kui areneda annab, suudavad nutikad inimesed endiselt uute põnevate lahendustega üllatada.

Üks Ameerika ettevõte on toonud turule söögiriistade sahtli organiseerija, mis üles ehitatud traditsioonilisega võrreldes täiesti teistmoodi: kuna söögiriistad paigutuvad selles osaliselt teineteise alla, ei võta see enam tervet sahtlit enda alla.

Foto: josephjoseph.com

Köögi sisustamise juures on üheks peamiseks väljakutseks küsimus, kuidas mahutada võimalikult vähese kapi- ja sahtlimassiiviga ära kõik vajalik. Uus sahtliorganiseerija jätab pool sahtlit söögiriistade alt vabaks ja väiksemas köögis võib see kujuneda juba väga arvestatavaks ruumi kokkuhoiuks.

Köögiportaali The Kitchn toimetaja Lauren Masur ütleb, et ta nägi seda juhuslikult ühes portaalis ja tundis kohe, et oma väikse köögiga peab ta selle saama. «Enne oli mul klassikaline organiseerija, mis võtab enda alla terve sahtli. Nüüd osaliselt kattuvate vahedega organiseerijaga on pool sahtlit vaba muude esemete jaoks,» sõnab ta.

Esialgu toodab säärast lahendust ettevõte Joseph Josep, leida võib nad Amazonist. Kuid tõenäoliselt on vaid aja küsimus, millal seda lahendust ka teistel ettevõtetel näha saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles