Fotod: väga kehvalt kavandatud pisike esik saab äärmiselt praktilise sisustuse

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: delishanddecor.com

Pisikesed esikud on paljude uusarenduste suurimaks probleemiks, niisiis kulub koduomanikele alati marjaks ära info, kuidas neid kehvapoolse planeeringuga ruume nutikalt sisustada.

Väga ebapraktiliselt kavandatud esik oli esimene asi, mida üks pere oma potentsiaalset uut kodu vaatama minnes nägi. Kuna kodu kõigis muus aspektides ideaalselt sobis, tuli ka esik toimima saada. Ja saadigi, kuigi pikk kitsas ruum esitas korraliku väljakutse.

Esialgu asusid selle ruumi seina ääres jalatsiriiulid, mis kaugeltki ei vastanud uute omanike vajadustele. Niisiis vahetati need IKEA mahukate jalatsikappide vastu, mis on silmale ilusamad vaadata ja mahutavad oluliselt rohkem.

Foto: delishanddecor.com

Otsasein sai peegli, mis muudab esiku visuaalselt suuremaks. Seinad ja ka uste siseküljed said mitmeid nagisid, kuid selle kõrval pole unustatud ka dekoratiivseid elemente.

Maja perenaise sõnul oli tal vaja, et esik, koht, mida ta töölt jõudes esimesena näeb, oleks mõnus ja kutsuv. Selle tulemuse ta enda jaoks ka saavutas, aga lisaks on tegemist väga praktiliselt sisustatud ruumiga, kus on koht kõigele tarvilikule.

Foto: delishanddecor.com

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles