Tallinna korteriühistud saavad sügistöödeks toetust taotlema hakata

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpruse puiestee 3 kortermaja.
Sõpruse puiestee 3 kortermaja. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tallinna korteriühistud saavad õuealade korrastamiseks taaskord toetust taotleda.

Korrusmajade ümbruse haljastamisse panustamine parandab kõigi linlaste elukeskkonda. Õualade korrastamiseks saavad kõik Tallinna korteriühistud taas toetust taotlema hakata. Taotluste esitamine ja menetlemine on senist operatiivsem ning käepärasem.

Projekti «Roheline õu» raames toetatakse korteriühistute hoovialade korrastamist. «Praegu sügise hakul on paras aeg ette võtta puude raie ja hoolduslõikus ja miks mitte ka kevadeks lillepeenarde ettevalmistamine,» ütles Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Kortermajade korrastamiseks on Tallinna linnal praegu vabu vahendeid 14 000 euro ulatuses.

«Varasemaga võrreldes on haljastustoetuse taotluste menetlemine, toetuste määramine ja väljamaksmine kiirem ja mugavam,» ütles Tallinna abilinnapea Eha Võrk. Kui varem tuli taotlus esitada enne korrastustööde algust, siis uue korra kohaselt on menetlus elektrooniline ning toetust saab taotleda alles toimingute lõppemise ning tasumise järel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles