Poja mängukirg asetas liikumispuudega ema täbarasse olukorda

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortnite videomäng.
Fortnite videomäng. Foto: DELETREE/SIPA / DELETREE/SIPA/ Scanpix

Liikumispuudega pereema on kitsikuses - 10-aastase perepoja mänguhimu jättis kahe lapse ema rahakotti hirmuäratavalt suure augu.

Inglise pereema rahakoti vahel puhub tuul. Kümneaastase poja mängukirg viis ema rahakotist viimsegi sendi, asetades üksikema üsna kehva olukorda. Perema Cleo Ducketti sõnul ei tajunud väikemeest ilmselt olukorra tõsidust. Ema selja taga videomängule Fortnite üle 1300 euro kulutanud väikemees arvas, et teenib mängukeskkonnas ise krediiti.

«Mu poiss ei saanud aru, mida ta teeb -  ta on ju kõigest kümme. Ta ei saanud aru, et tegemist on päris rahaga,» ütles ema väljaandele irishmirror.ie.

778 eurot igakuist toetust saav üksikema põeb poliomüeliiti ehk lastehalvatustõbi ning veedab oma päevad ratastoolis. Duckett pöördus oma hädas isikliku panga poole, ent sai ka sealt üsna põhjapaneva vastuse - kuna poiss on lapsevanema vastutuse all, tuleb tal ka lapse tegude eest vastutada.

«Ma olen üksikema ja pean ilma rahata veel viis päeva vastu pidama. See on hirmuäratav. Ma pean süüa ostma ning elektri ja gaasi eest maksma ning olen oma hädas üksinda,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles