Kinnisvaraarendaja Endover kinnitas online-müügiga kanda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endover.
Endover. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Endover pani esimesena Eestis aluse kinnisvara online-müügile.

Eesti kinnisvaraarendaja Endover hakkas esimesena Eestis pakkuma innovaatilist online-broneeringu võimalust, mille kaudu saab korteri ostusoovi kinnitada arenduse veebilehel. Esimesed kaks tehingut on juba vormistatud.  

Endoveri müügiosakonna juhi Marko Männimetsa sõnul on tegu uue innovaatilise lahendusega Eestis ning neile teadaolevalt on selline uudne trend vähelevinud ka mujal lähiregioonides. «Sisuliselt on tegu kinnisvara e-poega, kust saab korteri osta näiteks kodus diivanil või perega puhkusel olles ehk endale sobival ajal ja kohas. Broneeringu saab tehtud vähem kui 10 minutiga. See on lühem aeg, kui kulub müügijuhiga kohtumise kokkuleppimiseks. Nii saab kindlustada, et keegi teine sinu unistuste korterit enne ära osta ei jõua,» ütles Männimets.

Broneerimiseks tuleb valida endale sobiv korter, täita kohustuslikud väljad, kinnitada broneering ja tasuda broneerimistasu. Süsteem on liidestatud turvalise Maksekeskusega ning järgib kõiki juriidilisi ja turvalisuse nõudeid ostukokkuleppe sõlmimiseks. Männimets selgitas, et lahendus erineb teistel turul pakutavatest võimalustest, kuna tegu ongi reaalse ostuotsuse ja -tehinguga, mitte lihtsalt huvi avaldamisega broneerimisnupu kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles