Lauljatar Aretha Franklini lapsepõlvekodu on lagunemas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aretha Franklini sünnikodu USAs Memphises.
Aretha Franklini sünnikodu USAs Memphises. Foto: Karen Pulfer Focht / AP / Scanpix

USA keskkonnakohus andis arendaja Jeffrey Higgsile oktoobrini aega, et koostada plaan paar nädalat tagasi lahkunud lauljatar Aretha Franklini lapsepõlvekodu säilitamiseks.

Lauljatar kolis Memphisesse, kui oli kaheaastane.   
Lauljatar kolis Memphisesse, kui oli kaheaastane.   Foto: Karen Pulfer Focht / AP / Scanpix

Franklini lapsepõlvemaja on hakanud viimastel aastatel lagunema. Lõuna-Memphise renoveerimisühenduse arendaja Jeffery Higgs ütles, et USA keskkonnakohus andis talle aega 16. oktoobrini, et koostada plaan, kuidas säilitada Aretha Franklini lapsepõlvekodu, mis asub USA osariigis Tennessees Memphise linnas, kirjutas CNN

Viimased 35 aastat on olnud maja omanikuks Vera House, kes oli raskustes maja maksude tasumisega. Higgs lasi paar aastat tagasi kirjutada maja enda nimele, et tagada selle säilimine. Eelmine omanik House tahab aga saada osa maja taastamisprotsessist ja teha Higgsiga koostööd.  

Franklin rääkis neli aastat tagasi WREGi uudistekanalile, et kolis lapsepõlvekodusse perekonnaga, kui lauljatar oli kaheaastane. Franklin meenutas siis, kui imeline oli olla tagasi oma naabruskonnas, viibida paigas, kus ta oli sündinud ja näha, mida suutsid vanemad lastele sel ajal võimaldada. Lauljatarile meenusid lapsepõlvekodus ema toidud  ja kuidas isa pärast päevaseid jutluseid õhtuks koju tuli. 

Franklini lapsepõlvekodu on hakanud viimastel aastatel lagunema. 
Franklini lapsepõlvekodu on hakanud viimastel aastatel lagunema. Foto: Karen Pulfer Focht / AP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles