Oluline osapool, kes jäetakse koduotsingutel tihtipeale tähelepanuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevastest naabritest võib koduotsingutel kasu olla.
Tulevastest naabritest võib koduotsingutel kasu olla. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kodu otsides pöörduvad inimesed ikka kas mõne maakleri või tuttava poole, kellelt erinevate nüansside ja üksikasjade kohta nõu pärida. Tihtipeale jääb aga üks väga oluline osapool inimestel kahe silma vahele.

Koduotsingud kulgevad inimestel, nagu elu ikka, üle kivide ja kändude. Selleks, et veenduda oma tulevase kodukolde ning naabruskonna sobivuses, tuleb aga konsulteerida mitmete osapooltega.

Maakleri ning tuttavate jagatud nõu ja soovitused ei pruugi veel täielikku ülevaadet anda ning tuleb pöörduda oma tulevaste üleaedsete poole, vahendab apartmenttherapy.com.

Naabrid nimelt oskavad sinu tulevast elukohta veidi ratsionaalsema pilguga hinnata. Neilt saab pärida aru nii möödunud aegade, konfliktide, kitsaskohtade aga ka elanike elu-olu kohta. Samuti annab naabrite tagasiside aimu elukeskkonnast ning kehtestatud reeglitest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles