Luksususlik Airbnb üürikorter tehti 250 pidulise poolt maatasa (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb üüriturg.
Airbnb üüriturg. Foto: Martin Bureau / AFP/Scanpix

Luksuslikust üürikorterist alguse saanud pidu kandus edasi tänavatele, kohutades kohalikke elanikke ning jättes üürileandja taskusse korraliku puudujäägi.

331 euro eest üürile antud kahetoalise korteri väärtus kahanes üheainsa nädalavahetusega. 74 ruutmeetrises korteris pidutsenud inimmass jättis halva maigu nii üürileandja kui kohalike elanike suhu.

Keldrikorrusel asuvas korteris ei ole ühtegi sentimeetrit, millel poleks peokülaliste pitsatijälge küljes, vahendab thescottishsun.co.uk.

«Peolised olid tõepoolest kõikjal - tänaval, korteris ja ka tagaaias,» märkis üks kohalik elanik väljaandele.

Ühes rikutud seinte ja vaipkatetega viisid kutsumata külalised endaga kaasa ka mitmed eluruumis olnud valgustid. Mis veelgi hullem - eluruumis tarvitati kõigele lisaks ka narkootikume. Kohale kutsutud seadusesilm ajas rahvimassi ilma kedagi küsitlemata laiali. Kontvõõraste tekitatud kahju ulatub hinnanguliselt tuhandetesse eurodesse ning jääb ilmselt üürileandja ja öömajalise vahel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles