Võika saladusega elamiskõlbmatu maja pälvis ootamatult suure tähelepanu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja peale puhastustöid.
Maja peale puhastustöid. Foto: realestate.com.au

Neljapäeval Austraalias oksjonihaamri alla läinud maja puhul paelus kõiki huvilisi üks õige kummaline asjaolu.

Greenwichi linnakeses Austraalias läks tuliseks võitluseks elamiskõlbmatu ning üsna musta minevikuga maja nimel. Maja endine omanik suri veidi enam kui aasta tagasi südamerabandusse. Kogumismaanikust Bruce Robertsi surnukeha leiule lisaks avastati nimelt tänavu juunis mehe eluruumist veel üks võigas saladus.

Eramut tühjendama tulnud puhastustöölised leidsid lahkunud mehe magamistoast vaipa mässitud muumia, mille vanuseks hindavad asjatundjad veidi üle kümne aasta, vahendab realestate.com.au. Muumia puhul oli tegemist päevavargast suliga, kelle tappis politsei teooria kohaselt hirmunud majaomanik Bruce Roberts. 

Maja Robertsi lahkumise järel.
Maja Robertsi lahkumise järel. Foto: realestate.com.au

Räämas ning üsna sünge minevikuga maja oksjon meelitas kummalisel kombel ligi tohutul hulgal huvilisi. Kinnisvara vahendanud maaklerite sõnul olevat huvilised avaldanud korduvalt soovi muumiat lähemalt vaadata. Praeguseks rämpsust puhastatud maja lõplik müügihind küündis 1,2 miljoni euroni, mis maaklerite sõnul kahtlemata paneb ümber hindama sealset kinnisvaraturgu ning selle väärtust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles