Tallinnas antakse üürile 20eurone korter, kus pole ei öörahu ega tüütuid naabreid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinnas antakse üürile 20eurone korter, kuid tegemist pole kindlasti päris tavalise kinnisvarapakkumisega.

Tallinnas Paldiski maanteel asuvasse korterisse otsitakse uusi korterikaaslasi. Kuulutuse järgi on korteris kõik eluks vajalik juba sees olemas. Üürihind sisaldab kommunaalmakseid ning ka koristajatädi töötasu on kesise 20 euro sisse juba arvestatud.

Foto: KV.EE

Korteri omanik võtab kõik huvilised iseenesest avasüli vastu. Kuna ruumi on lausa tuhandetele inimestele, ei tohiks igakuised kommunaalmaksed probleemiks kujuneda. Tagatisraha üürikorteri eest maksta ei tule ning ümberringi pole ka ühtegi naabrit, kes hilistel õhtutundidel oma tõde ja õigust nõudma tuleks.

Foto: KV.EE

Korteri omanik kirjutab endast aga nõnda:

«Tulin Eestisse mõned nädalad tagasi Vaikse ookeani asustamata saarelt, kus töötasin raadioamatöörina ning nüüd, kus Eestimaa ilm enam nii troopiline ei ole, olekski siis elamist vaja. Sõpru on mul juba päris palju ja käin tihti vabakal rulaga sõitmas, töökoht on ka olemas, seega rendiga hiljaks ei jää.»

Foto: KV.EE

Uuri põneva pakkumise kohta SIIT veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles