Ootamatu leid: tudengineiu komistas vanaema garaažis kahe haruldase kultusauto otsa

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanaema garaažist leitud Ferrari 308 ja Lamborghini Countach.
Vanaema garaažist leitud Ferrari 308 ja Lamborghini Countach. Foto: Reddit foorum

Ameerika neiu komistas oma vanaema garaažis sõna otseses mõttes kullaaugu otsa - päevavalgele tuli kaks 80ndatest pärit superautot.

Ameerikast pärit tudengineiu on ilmselt õnnetähe all sündinud – noor neiu leidis niisama muuseas vanaema garaažist sinna aastateks seisma jäetud superautod. Noore neiu avastus on Redditi foorumiportaali kihama pannud ning nii mõnigi autofänn ihub leitud autodele ilmselt juba ka hammast.

Leitud kultusautod on lisaks oma rahalisele väärtusele ka ülimalt haruldased – võrdväärseid analooge tuleb maailmast ilmselt tikutulega taga otsida, vahendab finance.nine.com.au. Lamborghini Countachi ja Ferrari 308 koguväärtus võib autode restaureerimise korral ulatuda muuseas üle miljoni euro.

1981. aasta Lamborghini Countach.
1981. aasta Lamborghini Countach. Foto: Reddit foorum

1980. aastatel valminud kultusautod kuulusid neiu vanaisale, kes omal ajal autolaenutusteenust pakkus. Vanaisa surma järel jäid aga autod perekonda. Autod leidnud neiu sõnul ei ole perel lähiajal plaanis autosid turule paisata. Küll aga on autode praegune omanik, tudengineiu vanaema, avaldanud lootust neile tulevikus kindlasti uus omanik leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles