Inimestele teeb tuska miniatuurse korteri üürihind

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraalia üüriturule paisatud korter, kui seda saab selleks nimetada, on tekitanud kohalikes suurt pahameelt ning nördimust.

Selle Austraalia korteri nädalane üürihind ei mahu paljudele sealsetele elanikele pähe. Ühest ainsast voodist ja öökapist koosneva toakese eest küsitakse veidi enam kui 190 eurot nädalas. Sellele lisanduvad omakorda igakuised kommunaalkulud. «Väikesed asjad tulevad suurtes pakendites» arusaam selle korteri puhul paraku ei kehti. 

Eluruum on niivõrd väike, et kohalikud on hakanud seda lühidalt «seintega voodiks» nimetama, vahendab news.com.au. Pahameelt pälvinud kiinnisvarakuulutus tõi nimelt päevavalgele austraallaste terava iroonia- ja huumorimeele. Sotsiaalmeedias kuulutust silmanud inimesed tõid kommentaariumis lausa paralleele eluga vanglas. Mõnele aga ei mahtunud pähe üürileandja ahnus ja isekus. Õnneks on ka neid, kes leiavad, et vähemalt ei ole selles korteris võimalik hommikul vale jalaga voodist tõusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles