Fotod: Pärnus ootab ostjat kadestamisväärse sisuga kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kuurortlinnas müügisolev kinnistu teeb silmale pai ning pakub hingele kosutust.

Pärnumaal müüki paisatud kinnistu on kolm ühes - siit leiab 2015. aastal valminud liimpuitkarkassil kvaliteetmaja, 2017.aastal kapitaalremondi käigus kaasajatatud väikese palkmaja ning stuudiostiilis lehtla-aiamaja. 

Foto: KV.EE

Kaasaegse sisu ja ökonoomsete ülalpidamiskuludega maja on valminud aastal 2015. Liimpuitkarkassil kvaliteetmaja, üldpinnaga 82 ruutmeetrit, esimeselt korruselt leiab:  elutoa köögiga, esiku, kaks magamistuba ja duširuum-wc. Teisel korrusel on aga üks kaldseintega ruum.

Foto: KV.EE

Väikeses palkmajas, üldpinnaga 35 ruutmeetrit, on uus ühendatud vanaga. Maitsekalt kujundatud ja läbimõeldud lahendustega katusealune on korralikult soojustatud ning sobib aastaringseks elamiseks. 

Foto: KV.EE

Kinnistult leiab lisaks ka stuudiostiilis lehtla, üldpinnaga 28 ruutmeetrit. Kevadest sügiseni kasutatavas majas on kõik suvitamiseks vajalik olemas.  

Uuri SIIT veidi lisaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles