Iiri ehitusplatsil tuli päevavalgele salajane relvalaadung

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dublini ehitustöölised komistasid tööülesandeid täites tulirelvade otsa.
Dublini ehitustöölised komistasid tööülesandeid täites tulirelvade otsa. Foto: Pexels / CC0 Licence

Järjekordset tööpäeva alustanud Dublini ehitajad leidsid ehitusplatsilt hirmuäratava koguse tulirelvi.

Dublini ehitustöölised komistasid eile pärastlõunal kortermaja renoveerimistööde käigus ehitusobjektile peidetud relvalaadungi otsa. Hoolikalt pakendatud relvade seas leidus nii kuulipildujaid, revolvreid kui suures koguses laskemoona. 

Väljaande irishmirror.ie allika sõnul olid töömehed parasjagu oma igapäevaste kohustuste kallal kui ühtäkki salajase peidupaiga otsa sattusid.

«Relvad olid suure hoolega ära pakitud ning paistsid töökorras olevat,» ütles anonüümeks jääda soovinud allikas väljaandele. Kohaliku politsei esindaja sõnul ei ole momendil relvade päritolu teada. Politseiametnike ühe versiooni kohaselt võivad tulirelvad pärineda mõne kuritegeliku jõugu valdusest. 

Kohalik politsei alustas laekunud info põhjal koheselt juhtunu asjaolude uurimist. Ohutuks tehtud relvad suunati aga ekspertiisi edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles