Fotod: Tiskres ootab ostjat Eesti mõistes üsna harukordse arhitektuuriga elamu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Merevaatega kodu Haabersti linnaosas on kahtlemata üks haruldasemaid.

Tuntud arhitektide poolt loodud maja on vaid kiviviske kaugusel merest. Elamu on projekteeritud luksusliku villana, milles on ühtekokku neli magamistuba, kolm vannituba ja neli tualetti. Maja siseviimistluses püüab pilke graniit, millega on kaetud mitmete tubade põrandad. Seintele lisavad aga silmailu plaadid Valentino Design erinevatest kollektsioonidest.

Foto: KV.EE

1990. aastate lõpul projekteeritud maja valmis lõplikult 2010. aastal ning läbis tänavu ka viimase uuenduskuuri. Valgusküllane kinnistu, üldpinnaga 497,5 ruutmeetrit, on oma pindalalt oluliselt suurem piirkonnas olevatest kruntidest.  

Foto: KV.EE

Turvalises ja privaatses piirkonnas asuv maja on eemal väsitavast linnakärast, ent siiski piisavalt kesklinna lähedal, et soovi korral ka selle linnaosa melust osa saada. Kinnistu kirsiks tordil on selle valgusrikas basseiniruum ning värskelt iluravi saanud tenniseväljak, kus tuttavate-sõprade seltsis mõnusalt aega veeta.

Foto: KV.EE

Kui tundsid just selles elamus ära oma uue kodu, uuri SIIT veidi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles