Pikanäpumees ei hüüa tulles: palgatud töömees tühjendas peretütre kogumishoiuse

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
File photo dated 07/03/12 of credit cards, as The Financial Conduct Authority has published final rules which will help customers compare the services different current account providers offer.
File photo dated 07/03/12 of credit cards, as The Financial Conduct Authority has published final rules which will help customers compare the services different current account providers offer. Foto: Rui Vieira / PA Wire/PA Images

Inglise päritolu Adam Paul Phillip Anslow mõisteti süüdi pettuses ning plikatirtsu jaoks loodud kogumishoiuse tühjaks tegemises.

Hannayde kodus remonti teinud ehitusmees krabas endale talle usaldatud pangakaardi, millega mees pidanuks ehitus- ning viimistlusmaterjalide eest tasuma. Varasemalt narkootikumidega pahuksis olnud meesterahvas põhjendas oma tegu sooviga diilerite silmapiirilt kaduda.

Mehel õnnestus kahe kuu jooksul enda tasku pista ühtekokku 1191 naela ehk veidi enam kui 1337 eurot, vahendab dailypost.co.uk. Mehe saagiks langes lisaks ka hinnaline Rolexi kell, Apple'i tahvelarvuti, veidi sularaha ning ka Pandora kaelaehe.

Kohus mõistis mehe pettuses ja varguses süüdi sõnadega: «See oli alatu tegu sind palganud ja usaldanud inimeste suhtes. Sa kasutasid kaarti korduvalt ning viisid ühes endaga väikese tüdruku säästud.»

Kaheksakuulise vanglakaristuse saanud mehel on nüüd piisavalt aega, et oma tegude üle järgi mõelda ning leida viis, kuidas kompensseerida tekitatud kahju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles