Lapsi pelgavate üürileandjate tõttu võib viie lapse ema lageda taeva alla jääda (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viie lapse ema võib üürileandjate skepsise tõttu lageda taeva alla jääda.
Viie lapse ema võib üürileandjate skepsise tõttu lageda taeva alla jääda. Foto: Nick Hawkes / PantherMedia / Nick Hawkes/ Scanpix

Lastega peresid pelgavate üürileandjate tõttu ähvardab viie lapse ema lageda taeva alla jäämine. 

Inglanna Tami-Lyn Clunni ja ta pere tulevik on ebaselge. Oma praegusest kodust välja kolima sunnitud pere on võtnud ühendust arvukate kinnisvarabüroodega, saamata ühtegi positiivset vastust. Viie lapse ema kardab, et peab mõned kuud lageda taeva all veetma, enne kui leiab sobiva kodu oma perele. 

«Mina ja mu elukaaslane tunneme, et üürileandjad diskrimineerivad ja pelgavad lapsi. Kolm üürileandjat, kellega ühendust võtsime, väitsid, et eramu pole lastele sobilik,» märkis pereema väljaandele dailypost.co.uk. Lisaks on mitmed üürileandjad suhtunud skepsisega perepeade sissetulekusse - vabakutselisena leiba teenivatele vanematele on nii mõnigi koduomanik eeskätt sissetuleku pärast eitava vastuse andnud.

Naine on leppinud asjaoluga, et koduotsingud võivad veel õige pikale venida ning peab plaani mõne kasutatud haagissuvila soetamiseks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles